Colectii

Redecorarea ferestrelor incepe cu alegerea tesaturii care te reprezinta si din fericire la Decorin chiar ai de unde alege. Avem nevoie de un spatiu intim primitor, iar alegerea perdelelor si draperiilor care sa iti reflecte personalitatea este primul pas spre un impact vizual pozitiv, dar si de confort.


Colectii

Colectia Modern

Tesaturi din bumbac, in, lana sau matase, cu o geometrie simpla sau chiar uni, in culori neutre. Descopera stilul modern, descopera eleganta prin detalii de forma si simplitate!Preturi pornind de la:

53.46 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Classic

Tesaturi naturale in culori calde, pastelate, cu teme conservatoare. Stilul clasic - confort, stabilitate si eleganta - stil bazat pe echilibru si armonie perfecta, ce propune simetrii perfecte si linii clar definite.Preturi pornind de la:

51 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Baroque

Tesaturi din dantela, catifea, brocart si matase; texturi diafane, transparente, bogate, mate sau lucioase, imprimeuri florale, broderii in relief. Cromatic, stilul baroc se bazeaza pe nuante tari, puternice, dar intr-o gama restransa de culori: negru, gri, argintiu, mov, crem.Preturi pornind de la:

76 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Rustic

Tesaturi naturale, usoare, confortabile, cu motive decorative, precum cele florale, dungi sau carouri, in nuante deschise, pastelate. Alege stilul rustic, lasa-te cucerit de simplitatea atat de eleganta si rafinata!Preturi pornind de la:

61 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia English Home

Tesaturi cu aspect vintage, din bumbac si matase care pot fi atat simple, fara imprimeuri, cat si in dungi sau cu motive florare discrete. Cromatic, stilul english home se remarca prin nuante deschise, pastelate (galben, roz, gri deschis, verde).Preturi pornind de la:

76 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Children

Tesaturi dense sau opace, in culori neutre sau chiar indraznete, modele distractive, colaje, desene animate. Alege tesaturile potrivite, stimuleaza-i imaginatia si creativitatea copilului tau!Preturi pornind de la:

53.46 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Nature

Tesaturi din fibre naturale (in si bumbac), disponibile in nuante variate si cu imprimeuri diverse (florale, plante).Preturi pornind de la:

60.43 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Flowers

Tesaturi usoare si vaporoase, imprimate sau chiar brodate cu model floral, potrivite oricarui stil de interior.Preturi pornind de la:

76 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Colectii

Colectia Prints

Tesaturi in modele unice, inspirate din natura, istoria artei si a modei, desene si folclor international.Preturi pornind de la:

60.43 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA