Sine aluminiu

Importanta unei solutii inteligente de agatare a unei perdele o constientizam toti, in schimb Decorin iti pune la dispozitie o gama variata de sine aluminiu, disponibile pentru orice lungime, ce pot fi curbate in plan orizontal sau vertical, dupa orice forma de geam sau perete.


Sine aluminiu

Cu snur

Sistemul cu snur din aluminiu G1 ofera manevrabilitatea ridicata a materialului, fara atingere perdele si draperiile raman mai mult timp curate. Avantajul acestui sistem este canalul de rulare care se gaseste pe spatele sinelor, iar forma calaretilor permite materialului sa acopere in intregime sina, mai estetic. Sunt produse de catre Decorin, asadar, oricand vei gasi piese de schimb si beneficiezi de garantie 3 ani. Lungimea maxima fara imbinare este de 6 ml. Sistemul este alb si poate fi montat si pe console din aluminiu albe, cu dimensiuni intre 10 cm si 30 cm.Preturi pornind de la:

95 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Sine aluminiu

Pentru spatii inguste

Sistemul de sina din aluminiu G3 este folosit cu precadere in spatiile inguste, unde fereastra are o distanta mica pana la tavan.Canalul de rulare este chiar pe mijlocul sistemului, cu toate acestea sistemul poate fi acoperit de rejansa. Este ideal si pentru situatiile in care fereastra este realizata pe arcada, foarte discret si acopera in totalitate geamul, iar garantia oferita pentru aceste sisteme este de 3 ani.Sistemul este alb si poate fi montat si pe console tot din aluminiu, albe, cu dimensiuni intre 10 cm si 30 cm.Lungimea maxima fara imbinare este de 6 metri.Preturi pornind de la:

85 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Sine aluminiu

Cu telecomanda

Sine electrice pentru ferestre, luminatoare, terase, copertine operate cu telecomanda sau intrerupator. Compatibile cu sistemele "home automatization", se pot integra intr-un interior numit  "casa inteligenta" unde orice echipament electric si electronic poate fi comandat de o singura telecomanda. Pot fi operate si de pe telefonul mobil sau de pe internet, in asa fel incat oricand sa dispui de control asupra casei. Se pot curba chiar si pe forma ferestrelor.Preturi pornind de la:

98 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Sine aluminiu

Fara snur

Sistemul de sina din aluminiu G2 se curbeaza pe orice forma. Exact ca in cazul sistemului cu snur, canalul este pe spate si permite confectia materialelor astfel incat sina se acopera in intregime. Se poate CURBA sub forma de semicerc sau la capete la 90 de grade pentru a acoperi perfect fereastra, astfel nu vor mai exista fante de lumina pe lateriale (ideal pentru pereti curbati, bovindouri). Lungimea maxima fara imbinare este de 6 ml. Sistemul este alb si poate fi montat si pe console tot din aluminiu, albe, cu dimensiuni intre 10 cm si 30 cm. Garantia oferita pentru aceste sisteme este de 3 ani.Preturi pornind de la:

85 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA