Tesaturi Textile

Colectia Decorin cuprinde o gama completa de tesaturi destinate confectiilor textile, in diverse culori, texturi si desene menite pentru a satisface nevoile celor mai exigenti clienti.


Tesaturi Textile

Voal

Voalul este stofa usoara, tesatura cu cadere fina, confectionata din poliester 100% sau din amestec de bumbac si poliester. Voalul este mai putin transparent decat organza, fiind tesut mai dens cu aspect mai mat. Usor de intretinut, nu se sifoneaza precum organza, dar se recomanda calcarea dupa spalare.Preturi pornind de la:

51 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Bumbac

Bumbacul este fibra naturala, de culoare crem, ce poate fi albita cu oxidanti sau prin mercerizare. Acesta presupune tratarea firelor sau a tesaturilor cu o solutie de hidroxid de sodiu, pentru a le face mai matasoase, mai netede si mai rezistente. Bumbacul este o tesatura neelastica, dar foarte practica.Preturi pornind de la:

60.43 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Imprimate

Produsele imprimate sunt realizate prin Digital Print pentru textile, ultima tehnologie si cea mai moderna de printare a materialelor textile ce au compozitie 100% poliester, 100% fibra naturala (bumbac, in, vascoza) sau compozitie mixta. Foarte putine fabrici au tehnologia necesara pentru acest lucru, dar Decorin se poate mandri de colaborarea directa cu pionerii acestei tehnologii de print digital pe fibra naturala din Spania.Preturi pornind de la:

177.21 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

In

Inul este fibra textila naturala, simpla, foarte apreciata pentru proprietatile termo-reglatoare, antistatice, antibacteriene si antimicotice. Firul de in are un luciu natural placut si o culoare naturala care variaza de la fildes, trecand prin ocru si bronz pana la gri, in functie de specie. De asemenea, este un suport excelent pentru o idee creativa.Preturi pornind de la:

128 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Poliester

Poliesterul este fibra sintetica, formata din fibre rasucite, impletite intre ele. Cunoscut si sub numele de poliacril su acril, poliesterul este o fibra rezistenta la sifonare care isi pastreaza forma extrem de bine. Nu isi pierde culoarea usor si este usor de curatat si intretinut. Tesaturile din poliester sunt foarte rezistente la utilizarea indelungata, fiind o investitie pe termen lung.Preturi pornind de la:

51 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Catifea

Catifeaua este o tesatura durabila, cu aspect plusat. Este realizata dintr-o mare varietate de fibre si amestecuri (vascoza, matase, bumbac sau nailon) ce suporta cel mai inalt nivel de intensitate si bogatie a culorii. De asemenea, uneori, la combinatia de mai sus se adauga si lycra pentru un plus de elasticitate. Luxoasa, pretioasa, opulenta, catifeaua va fi intotdeauna alegerea preferata de designeri pentru decorarea ferestrelor.Preturi pornind de la:

214.65 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Velour

Velourul este tesatura din lana de calitate superioara, supusa unor procese tehnologice, datorita carora capata aspect de catifea.Preturi pornind de la:

151 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Matase

Matasea este una dintre cele mai puternice fibre naturale, izoleaza atat caldura, cat si frigul, se sifoneaza destul de usor, insa este sensibila la temperaturi mari si la frecare. Tesaturile din matase au un aspect stralucitor datorat structurii triunghiulare a firului de matase, care permite luminii sa se refracte in unghiuri diferite, producand culori diferite. In plus, matasea nu este alunecoasa, spre deosebire de alte textile lucioase, aceasta are o textura delicata si neteda.Preturi pornind de la:

238 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Blackout

Black-outul este tesatura densa, fabricata cu ajutorul unei tehnologii speciale, ce poate obtura in totalitate patrunderea luminii si a caldurii din exterior intr-o incapere. Proprietatile deosebite ale black-out-ului provin din modul de fabricatie al acestuia. Prin inserarea unui fir negru (din fibra de carbon sau din material textil) intre doua fire colorate se obtin caracteristicile enumerate mai sus.Preturi pornind de la:

71 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Tesaturi Textile

Vascoza

Cunoscuta si sub numele de reion sau matase artificiala, vascoza are ca si materie prima de baza - celuloza. Fabricata industrial, ca material se aseamana cu bumbacul, insa, spre deosebire de el, vascoza are caracteristici diferite de culoare, dar si un aspect mat sau stralucitor.Preturi pornind de la:

91 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA