Ready Made

Redecorarea ferestrelor tale incepe cu Decorin. Pentru ca intotdeauna vom gasi solutia potrivita pentru ferestrele tale.
Masuram, confectionam, instalam si mai presus de toate GARANTAM!


Gata Facute

Perdele

Perdelele sunt piese extrem de importante in amenajarea unei locuinte. Pe langa aspectul functional de a bloca patrunderea luminii si a caldurii, perdelele „imbraca” o fereastra si au o influenta semnificativa asupra aspectului si atmosferei din camera. Trebuie sa ne gandim doar la stilul pe care dorim sa il abordam si tipul de expunere care ne avantajeaza.Preturi pornind de la:

51 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Draperii

Draperiile completeaza decorul unei incaperi si de aceea este esential sa le alegem pe cele care ne ofera intimitatea de care dorim sa dispunem. In alegerea culorilor draperiilor se cere prudenta, deoarece tonurile prea vii pot provoaca un dezechilibru in ansamblul armonic general. O draperie de o culoare mai inchisa va estompa privirea curiosilor din afara, iar una mai deschisa va infrumuseta camera.Preturi pornind de la:

60.43 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Rolete

Poti folosi rolete ca si alternativa de design, ele schimba in mod placut aspectul oricarei incaperi, confera o atmosfera deosebit de calda si confortabila. Roletele pot fi configurate intr-o multitudine de materiale si culori, astfel ca se pot asorta foarte usor la orice amenajari interioare, in deplina armonie cu mobilierul, culoarea peretilor si a podelei.Preturi pornind de la:

32 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Storuri

Storurile romane, flexibile si functionale, un produs decorativ pentru o amenajare personalizata. Acestea pot fi confectionate in diferite moduri, cu tije orizontale, cu falduri sau venetiene, din orice tip de material. Sunt actionate de un snur, electric sau cu telecomanda si culiseaza pe inaltime putand astfel sa se regleze intensitatea luminii si sa modifice designul interior al camerei.Preturi pornind de la:

68 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Panouri textile

Panourile textile reprezinta o modalitate simpla si estetica pentru interioare. Gratie materialelor din care sunt realizate, se intretin foarte usor, putand fi spalate. In plus, pot fi usor montate, pot fi utilizate atat pe suprafete vitrate mari, cat si pentru delimitarea si compartimentarea spatiilor mari in spatii mai mici sau pentru decorarea spatiului.Preturi pornind de la:

68 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Pliseuri

Pliseurile reprezinta solutia eficienta si placuta de umbrire a incaperilor, folosita pentru decorarea geamurilor fixe, oscilobatante si a geamurilor de mansarda. Pot fi confectionate din materiale transparente, semitransparente sau perfect opace, oferind mai multe optiuni in controlul luminii.Preturi pornind de la:

283.5 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Jaluzele

Jaluzelele sunt foarte practice, usor de folosit si de intretinut, iar scopul principal este de a izola lumina din interior de cea din afara, dar si de a oferi intimitate in fata vecinilor sau trecatorilor, acolo unde este cazul. Jaluzelele verticale sau orizontale sunt elemente remarcabile, usor de adaptat in amenajarea spatiilor de birou si comerciale, inclusiv a institutiilor publice sau private.Preturi pornind de la:

81 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Automatizari

Pentru maxim de confort, majoritatea sistemelor pot fi in mod optional actionate de motoare electrice si comandate de la distanta. Aceasta facilitate este disponibila atat separat pentru fiecare produs, cat si integrata intr-un sistem unitar complex, deservit de o singura telecomanda.Preturi pornind de la:

1872 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Gata Facute

Tapet

Pentru o redecorare completa si stilata iti oferim o gama variata de modele de tapet din care sa il alegi pe cel care se imbina cel mai bine cu restul elementelor de design din casa ta. Varietatea si versatilitatea caracterizeaza cel mai bine gama noastra de tapet unde vei gasi cu siguranta ceva potrivit stilului tau.Preturi pornind de la:

234.5 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA