Confectii tesaturi textile

 

Experienta de peste douazeci de ani in domeniul decoratiunilor interioare textile si materialele de inalta calitate folosite pentru amenajari au ajutat la crearea unor lucrari sofisticate si elegante.

De-a lungul timpului am realizat confectii de perdele, draperii, storuri, baldachine, mantovane, naproane, huse de scaune sau perne, tablouri de panza, perne cu pasmanterie, cuverturi, dar si multe alte lucrari in functie de cerintele deosebite ale clientilor nostri.

Citeste mai mult

 

Draperiile sunt livrate impreuna cu cordoane special realizate din acelasi material, in cazul in care acest lucru se doreste.

Preturile difera de la o lucrare la alta, fiecare avand un necesar de material diferit de la caz la caz.

 

Ferestrele au fost intotdeauna potrivite pentru designeri sa se poata desfasura cu modele si texturi diferite de materiale pentru a oferi interiorului un accent, un laitmotiv al confortului de „acasa”.

De aceea este foarte important materialul ales, pe suprafete mari, acesta tinde sa schimbe complet imaginea interiorului.

 

De asemenea, mergem pe ideea ca toate materialele trebuie sa aiba o cursivitate, la Decorin puteti gasi de la materiale de perdele si draperii, precum si materiale pentru tapiterie, fete de masa si pleduri.

 

Dorinta noastra este sa acoperim toate cerintele clientului nostru in domeniul materialelor textile si a confectiilor de draperii nemaintalnite.


Nu exista produse conform criteriilor selectate.