Sisteme

Componente ale perdelelor care fac ca materialele alese cu grija sa arate impecabil la geam, sa fie functionale si estetice. Desi sunt situatii in care acestea nu sunt la vedere, atunci cand designerul prevede anumite riloge sau nise pentru mascarea acestora, sistemele de prindere ale perdelelor si draperiilor joaca un rol important.


Sisteme

Sine aluminiu

Importanta unei solutii inteligente de agatare a unei perdele o constientizam toti, in schimb Decorin iti pune la dispozitie o gama variata de sine aluminiu, disponibile pentru orice lungime, ce pot fi curbate in plan orizontal sau vertical, dupa orice forma de geam sau perete.Preturi pornind de la:

85 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Sisteme

Galerii clasice

Un element important de decor al ferestrelor si alegerea practica in ce priveste sistemul de prindere ale perdelelor si draperiilor este reprezentat de galerii rotunde. Galeriile sunt folosite adesea atunci cand amenajarea interioara este clasica si tavanul este inalt. Galeriile pot fi confectionate din lemn sau aliaj. Le regasim intr-o varietate larga de culori putand fi alese diferite modele de capete.Preturi pornind de la:

118.5 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Sisteme

Storuri romane

Storurile romane sunt sisteme (din aluminiu) care fac un material sa culiseze pe inaltime atunci cand acesta este actionat de un snur si ofera incaperii un aspect mai modern si mai "curat". Pe storuri se poate confectiona aproape orice tip de material disponibil in showroomul nostru, dar fireste ca unele se aseaza mai bine si au un aspect mai impunator decat altele, mai voluminos sau nu.Preturi pornind de la:

225 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Sisteme

Rolete

Cunoscute si sub denumirile de “rulouri textile”, “rollo” sau “storuri”, roletele sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Fie ca doresti sa menti un decor simplu sau sa creezi un look decorativ, alege rolete deoarece acestea iti ofera multiple posibilitati.VEZI COLECTIA