Cu telecomanda

Sine electrice pentru ferestre, luminatoare, terase, copertine operate cu telecomanda sau intrerupator. Compatibile cu sistemele "home automatization", se pot integra intr-un interior numit  "casa inteligenta" unde orice echipament electric si electronic poate fi comandat de o singura telecomanda. Pot fi operate si de pe telefonul mobil sau de pe internet, in asa fel incat oricand sa dispui de control asupra casei. Se pot curba chiar si pe forma ferestrelor.


Cu telecomanda

COULISSE

Motorul pentru perdele si draperii de la Coulisse face parte din sistemul Absolut Control, este usor de instalat si operat. Receiverul este deja incastrat in corpul motorului si se poate actiona prin telecomanda sau buton. Acest motor poate fi cu usurinta mascat de materialul de draperie. In cazul in care ne solicitati informatii pentru sisteme electrice dupa terminarea etapei de finisare a peretilor, pentru instalarea sistemelor este necesar sa apelati la serviciile unui instalator electric autorizat.Preturi pornind de la:

125 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Cu telecomanda

SOMFY

De-a lungul timpului, grupul Somfy a manifestat o mare responsabilitate fata de mediul inconjurator în dezvoltarea produselor sale. Acestea au contribuit la dotarea a numeroase cladiri eficiente energetic si locuinte verzi, contribuind semnificativ la economisirea energiei si crearea unui impact pozitiv asupra naturii. De asemenea, aceste sisteme pot utiliza un program prestabilit de inchidere si deschidere a draperiilor in functie de orele dorite. In cazul in care ne solicitati informatii pentru sisteme electrice dupa terminarea etapei de finisare a peretilor, pentru instalarea sistemelor este necesar sa apelati la serviciile unui instalator electric autorizat.Preturi pornind de la:

151.2 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA

Cu telecomanda

GOELST

Sinele electrice Goelst sunt folosite la scara larga in intreaga lume pentru interioare rezidentiale, spitale si hoteluri. Pot fi montate fara ajutorul unui electrician in faza premergatoare finisarii peretilor. Se poate monta si sistemul care poate permite sa se actioneze manual draperia, cand se doreste, optiune care nu se mai regaseste la un alt producator de sisteme electrice.Preturi pornind de la:

98 lei/metru liniar


VEZI COLECTIA