GOELST

Sinele electrice Goelst sunt folosite la scara larga in intreaga lume pentru interioare rezidentiale, spitale si hoteluri. Pot fi montate fara ajutorul unui electrician in faza premergatoare finisarii peretilor. Se poate monta si sistemul care poate permite sa se actioneze manual draperia, cand se doreste, optiune care nu se mai regaseste la un alt producator de sisteme electrice.


 1. Sina de aluminiu GOESTL

  Sina de aluminiu GOESTL este rezistenta pentru greutati pana la 567 gr/m.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  20000  lei / buc
  Vezi mai mult

 2. Motor 6200

  Motorul 6200 se conecteaza usor la toate dimensiunile de automatizare ale caselor. Este util butonul PRS, ce permite actionarea manuala oricand se doreste acest lucru. Acest motor este operat cu 24V, se pot programa intervale de deschidere si de inchidere ale draperiilor si se poate regla si viteza de deplasare al cursorilor. Este un motor puternic, silentios si potrivit pentru draperii de 60kg sau 100kg daca sunt montate doua motoare pe aceeasi sina. Inaltimea motorului este de 25cm, iar pretul este 1890 lei/buc, iar receiverul nu este inclus.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.89000  lei / buc
  Vezi mai mult

 3. Motor 6300

  Motorul 6300 este operat cu 24V si diferenta fata de modelul precedent este dimensiunea mai mica, respectiv 17,8cm. Se poate monta intr-o nisa de mici dimensiuni si se potriveste unor draperii mai usoare. Pretul este de 1440 lei/buc.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.44000  lei / buc
  Vezi mai mult

 4. Telecomanda GOESTL

  Telecomanda GOESTL cu sase canale, usor de folosit. Pretul este de 405 lei/buc cu receiver inclus.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  40500  lei / buc
  Vezi mai mult