Termeni & conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul Decorin.ro implica acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Conditiilor de utilizare.

Site-ul Decorin.ro este proprietatea Societatii Comerciale DECORIN SRL. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Conditii de Utilizare precum si orice modificari site-ului Decorin.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Conditii de utilizare, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Site-ul Decorin.ro este gazduit de serverele societatii comerciale  DECORIN SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Decorin.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Decorin.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Decorin.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

DECORIN SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 0019048 
DECORIN SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, DECORIN SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art.12)
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Comunicarea Electronica

Prin accesarea site-ului Decorin.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei Decorin clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Decorin.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul este de acord ca documentele ce insotesc fiecare comanda (factura, certificate de garantie, desfasuratorul comenzii si modul de calcul, etc ) sunt transmise automat si exclusiv, in momentul expedierii comenzii, pe cale electronica pe adresa de email folosita la crearea contului si in contul de utilizator al clientului de pe Decorin.ro. In cazul in care se doreste ca documentele sa fie trimise si in colet, se va mentiona acest lucru la secţiunea "Adauga comentarii" cand se plaseaza comanda.

LISTA tehnicilor de comunicatie la distanta conform Anexei din Ordonanta nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizata;
 4. publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. catalog;
 6. telefon cu interventie umana;
 7. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil);
 11. posta electronica (e-mail);
 12. telecopiator (fax);
 13. televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului Decorin.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea DECORIN SRL sau a furnizorilor saii si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe Decorin.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: vanzari@decorin.ro.

Accesarea site-ului

DECORIN SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

Alte informatii

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii DECORIN SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conţinuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele

DECORIN SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. DECORIN SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care DECORIN SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume, pentru mai multe detalii vizitati secţiunea « Informatii returnare»

De asemenea, DECORIN SRL nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, conţinutul, materialele sau produsele de pe site. Calitatea produselor comercializate prin Decorin.ro cade exclusiv in sarcina producatorilor sau dupa caz a importatorilor.  DECORIN SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinţa DECORIN SRL in maximum 10 zile de la receptionarea produselor.

In cazul in care preturile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afisate gresit datorita unor erori tehnice de procesare a informatiilor, Decorin.ro isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul(e) respectiv(e) si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita prin orice mijloc de comunicare.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul Decorin.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.

Societatea DECORIN SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

DECORIN SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzand fara limitari pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si DECORIN SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre DECORIN SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Singura obligatie a DECORIN SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate in termen de 10 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost livrate. In caz contrar, DECORIN SRL isi rezerva dreptul de refuza returnarea. In cazul acceptarii returului,  DECORIN SRL se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.

DECORIN SRL are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de DECORIN SRL, dar nu si alte despagubiri.

Singura obligatie a DECORIN SRL  fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de a respectivul client.

DECORIN SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, si nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel; singura sa obligatie este de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect.

DECORIN SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, DECORIN SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 10 zile de la data acceptarii livrarii. DECORIN SRL se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 30 de zile.

Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

DECORIN SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre DECORIN SRL.

Termeni de livrare

Comenzile sunt trimise prin firma de curierat rapid specializat si ajung la client in aproximativ 24 de ore de la expediere. In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Modalitati de plata

Plata se poate face prin orice modalitate disponibila acceptata de Decorin.ro.

Promotii si concursuri

DECORIN SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si impachetare care vor fi precizate.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus ne puteti contacta imediat.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Decorin.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Decorin.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasii cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual Decorin.ro.