Servicii

La Decorin ai parte de servicii complete pentru redecorarea ferestrelor tale. De la confectii pentru tesaturile textile, instalarea si montajul sistemelor, pana la intretinerea la domiciliu a produselor achizitionate.


Servicii

Confectii tesaturi textile

 

Experienta de peste douazeci de ani in domeniul decoratiunilor interioare textile si materialele de inalta calitate folosite pentru amenajari au ajutat la crearea unor lucrari sofisticate si elegante.

De-a lungul timpului am realizat confectii de perdele, draperii, storuri, baldachine, mantovane, naproane, huse de scaune sau perne, tablouri de panza, perne cu pasmanterie, cuverturi, dar si multe alte lucrari in functie de cerintele deosebite ale clientilor nostri.

Citeste mai mult

 

Draperiile sunt livrate impreuna cu cordoane special realizate din acelasi material, in cazul in care acest lucru se doreste.

Preturile difera de la o lucrare la alta, fiecare avand un necesar de material diferit de la caz la caz.

 

Ferestrele au fost intotdeauna potrivite pentru designeri sa se poata desfasura cu modele si texturi diferite de materiale pentru a oferi interiorului un accent, un laitmotiv al confortului de „acasa”.

De aceea este foarte important materialul ales, pe suprafete mari, acesta tinde sa schimbe complet imaginea interiorului.

 

De asemenea, mergem pe ideea ca toate materialele trebuie sa aiba o cursivitate, la Decorin puteti gasi de la materiale de perdele si draperii, precum si materiale pentru tapiterie, fete de masa si pleduri.

 

Dorinta noastra este sa acoperim toate cerintele clientului nostru in domeniul materialelor textile si a confectiilor de draperii nemaintalnite.Servicii

Instalare si montaj

 

Echipa noastra te poate indruma in alegerea materialelor potrivite amenajarii locuintei, dar si a solutiilor tehnice potrivite fiecarei situatii particulare.


De asemenea, realizam montaje de peste zece ani in acest domeniu si avem posibilitatea de a fixa orice tip de galerie, fie ca vorbim de sinele Decorin sau ale clientilor, electrice sau simple.

Citeste mai mult

Raspundem solicitarilor atat in capitala, cat si in provincie pentru diferite tipuri de montaje.


Clientul primeste la masuratori solutia ideala pentru amenajarea dorita, iar montajul se poate realiza rapid si cu profesionalism de echipa noastra.

O comanda dureaza in mod normal intre 3 si 14 zile, in functie de materialul ales si disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului.


Oricand ne poti contacta, chiar si in cazul in care doresti sa efectuam montajul confectiilor si a sistemelor deja achizitionate din comert.

Suntem disponibili oricand cu sfaturi si idei pentru o amenajare impecabila.

Este indicat sa ne suni si inainte de a definitiva proiectul de interior al casei pentru a include dimensiuni corecte ale niselor pentru galerii.Servicii

Intretinere la domiciliu

 

In conformitate cu legislatia europeana in legatura cu garantiile produselor, iti putem oferi asistenta la intretinerea sistemelor noastre timp de doi ani de la montajul lor.

Modalitatea de folosire corecta a sistemelor va fi prezentata inainte sau la montajul sistemelor.

Citeste mai mult

 

Oferim, de asemenea, servicii de intretinere a materialelor textile. Ridicarea materialelor de la locatie, curatarea lor si agatatul lor nu presupune nici un efort din partea clientului si dureaza intre doua si trei zile.

Materialele pot fi curatate si in cazul celor care necesita o atentie speciala, chimic.


Vezi termenii si conditiile.