SOMFY

De-a lungul timpului, grupul Somfy a manifestat o mare responsabilitate fata de mediul inconjurator în dezvoltarea produselor sale. Acestea au contribuit la dotarea a numeroase cladiri eficiente energetic si locuinte verzi, contribuind semnificativ la economisirea energiei si crearea unui impact pozitiv asupra naturii. De asemenea, aceste sisteme pot utiliza un program prestabilit de inchidere si deschidere a draperiilor in functie de orele dorite. In cazul in care ne solicitati informatii pentru sisteme electrice dupa terminarea etapei de finisare a peretilor, pentru instalarea sistemelor este necesar sa apelati la serviciile unui instalator electric autorizat.


 1. Motor GLYDEA 35 WT

  Printre beneficiile motorului GLYDEA 35 WT se numara functionarea silentioasa, oprirea si pornirea lina pentru a proteja tesatura si un design moder, discret al motorului. Firul este incastrat in corpul motorului. Este ideal pentru materiale usoare, perdele sau draperii cu greutate mica. Pretul lui este de 1428 lei/buc cu receiver inclus.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.42800  lei / buc
  Vezi mai mult

 2. Motor GLYDEA 60E WT

  Motorul GLYDEA 60E WT este proiectat pentru liniste; in cazul unei pene de curent, este posibila actionarea manuala. Viteza este reglabila pana la 20m/s. Este ideal pentru draperii grele. Pretul lui este de 1667 lei/buc cu receiver inclus.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.66700  lei / buc
  Vezi mai mult

 3. Motor GLYDEA 60E DCT

  Fata de modelul anterior, motorul GLYDEA 60E DCT este adaptabil cu modul de control RTS. Astfel se poate pozitiona materialul, cu un singur click, in pozitia preferata "my". Include receiver si se poate actiona fara fir impreuna cu modulul de perete SMOOVE ORIGIN RTS. Pretul lui este de 1667 lei/buc.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.66700  lei / buc
  Vezi mai mult

 4. SMOOVE 1 A/M io

  SMOOVE 1 A/M io Unitate de comanda fara cablu. Poate fi asezata oriunde. Fara cablare. Pretul este de 151,2 lei/buc. Compatibilitate cu cadre electrice: - Se incadreaza in rame electrice compatibile cu standardul DIN 49075. 1 canal Indicator pentru baterie descarcata Ajuta la diagnosticarea telecomenzii (durata de viata ramasa a bateriei) si asigura ca unitatea de control a utilizatorului ramane in functiune. Functia My Memoreaza pozitia favorita a unui produs si va permite sa o gasiti instantaneu apasând butonul „my”. Simplu de programat si modificat. Funcția locala Auto / Manu - Pentru a impiedica local transmiterea de comenzi de control automat si general


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  15120  lei / buc
  Vezi mai mult

 5. TELIS 16 RTS

  TELIS 16 RTS Confortul centralizarii - Utilizatorul poate gestiona cu usurinta toate aplicatiile din casa datorita prezentei a 16 canale Usor de utilizat - Utilizatorul poate numi si atribui pictograme fiecarui grup de aplicatii - Telis 16 RTS propune un ecran mare care detaliaza toate informatiile care pot fi citite confortabil Liniste sufleteasca - Inchideti toate aplicatiile motorizate cu un singur click Usor de adaptat la mediu - Montat pe perete si cu optiunea de 2 finisaje (pure si silver), care se potrivesc cu toate decorurile. Pretul pentru o telecomanda cu un canal este de 351 lei/buc si pretul pentru o telecomanda cu cinci canale este de 399,60 lei/buc.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  35100  lei / buc
  Vezi mai mult