SOMFY

De-a lungul timpului, grupul Somfy a manifestat o mare responsabilitate fata de mediul inconjurator în dezvoltarea produselor sale. Acestea au contribuit la dotarea a numeroase cladiri eficiente energetic si locuinte verzi, contribuind semnificativ la economisirea energiei si crearea unui impact pozitiv asupra naturii. De asemenea, aceste sisteme pot utiliza un program prestabilit de inchidere si deschidere a draperiilor in functie de orele dorite. In cazul in care ne solicitati informatii pentru sisteme electrice dupa terminarea etapei de finisare a peretilor, pentru instalarea sistemelor este necesar sa apelati la serviciile unui instalator electric autorizat.


 1. Motor Movelite 35 RTS

  Printre beneficiile motorului Movelite 35 RTS se numara functionarea silentioasa, oprirea si pornirea lina pentru a proteja tesatura si un design moder, discret al motorului. Este ideal pentru perdele sau draperii, receiverul fiind inclus in corpul motorului.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  67900  lei / buc
  Vezi mai mult

 2. Motor Glydea Ultra 35e RTS

  Motorul Glydea Ultra 35e RTS este proiectat pentru liniste; in cazul unei pene de curent, este posibila actionarea manuala. Viteza este reglabila pana la 20m/s. Este ideal pentru draperii grele.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.48400  lei / buc
  Vezi mai mult

 3. Motor Glydea Ultra 60e RTS

  Fata de modelul anterior, motorul Glydea Ultra 60e RTS este adaptabil cu modul de control RTS. Astfel se poate pozitiona materialul, cu un singur click, in pozitia preferata "my". Include receiver si se poate actiona fara fir impreuna cu modulul de perete SMOOVE ORIGIN RTS.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  1.58200  lei / buc
  Vezi mai mult

 4. SMOOVE 1 A/M io

  SMOOVE 1 A/M io Unitate de comanda fara cablu. Poate fi asezata oriunde. Fara cablare. Pretul este de 151,2 lei/buc. Compatibilitate cu cadre electrice: - Se incadreaza in rame electrice compatibile cu standardul DIN 49075. 1 canal Indicator pentru baterie descarcata Ajuta la diagnosticarea telecomenzii (durata de viata ramasa a bateriei) si asigura ca unitatea de control a utilizatorului ramane in functiune. Functia My Memoreaza pozitia favorita a unui produs si va permite sa o gasiti instantaneu apasând butonul „my”. Simplu de programat si modificat. Funcția locala Auto / Manu - Pentru a impiedica local transmiterea de comenzi de control automat si general


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  15120  lei / buc
  Vezi mai mult

 5. Situo 1 RTS Pure II cu 1 pana la 5 canale culoare alba

  Situo 1 RTS Pure II Confortul centralizarii - Utilizatorul poate gestiona cu usurinta toate aplicatiile din casa datorita prezentei a 5 canale Usor de utilizat - Utilizatorul poate numi si atribui pictograme fiecarui grup de aplicatii - Situo 1 RTS Pure II propune un ecran mare care detaliaza toate informatiile care pot fi citite confortabil Liniste sufleteasca - Inchideti toate aplicatiile motorizate cu un singur click Usor de adaptat la mediu - Montat pe perete si cu optiunea de 2 finisaje (pure si silver), care se potrivesc cu toate decorurile.


  Preturi pornind de la:

  Pret de la
  18300  lei / buc
  Vezi mai mult